Strogo kontrolirana kvaliteta

Proizvodi od jaja

Strogo kontrolirana kvaliteta

Pasterizirana tekuća jaja - melanž

Jaja predstavljaju jedan od najboljih izvora visokokvalitetnih bjelančevina i niz drugih hranjivih tvari. Osim, kao izvor bjelančevina, jaja pridonose zdravlju očiju, normalnom funkcioniranju ljudskog organizma, te reguliranju tjelesne mase.

Većina naših proizvoda koristi se u prehrambenoj industriji i u ugostiteljstvu. Pasterizirana tekuća jaja pružaju Vam isti okus i karakteristike kao i cijela jaja uz uštedu vremena. U proizvodnji se koriste isključivo visoko kvalitetna jaja sa domaćih farma kako bi se osiguralo zadovoljstvo svih naših kupaca.

U procesu proizvodnje koristi se postupak pasterizacije, čime se uništava mogućnost nastanka bakterije Salmonella i ostalih eneterobakterija koje se manifestiraju simptomima u gastrointestinalnom traktu, tj. probavnom sustavu.

Naši standardni proizvodi od cijelog jaja su:

  • Pasterizirana tekuća jaja- melanž smrznuti
  • Pasterizirana tekuća jaja- melanž

Pasterizirani bjelanjak

Najbolji izvor bjelančevina svakako je bjelanjak jajeta. S obzirom da ne sadrži masnoće, predstavlja vrlo popularan proizvod među ljudima koji se bavi svim vrstama fizičke aktivnosti, a naročito među vježbačima.

Gotes bjelanjak moguće je primijeniti u svim vrstama prehrambene industrije (pekarska, slastičarska i sl.)

Naši standardni proizvodi od bjelanjka su:

  • Pasterizirani bjelanjak- smrznuti
  • Pasterizirani bjelanjak

Pasterizirani žumanjak

Iako žumanjak predstavlja dio jajeta koji ima veliki udio masnoće, tj. kolesterola, žumanjak zapravo sadrži i ostale hranjive tvari, osobito vitamine topive u mastima i esencijalnim masnim kiselinama.

Također, veoma je bitno napomenuti kako se upravo u žumanjku nalazi većina hranjivih tvari iz jajeta kao što su kalcij, željezo i fosfor.

Naši standardni proizvodi od žumanjka su:

  • Pasterizirani žumanjak- slani
  • Pasterizirani žumanjak

Bitne prednosti i karakteristike naših proizvoda

  • izrađeno od visokokvalitetnih jaja sa domaćih farma
  • postupkom pasterizacije uklanja se mogućnost pojave bakterija, što osigurava visoku razinu prehrambene sigurnosti
  • bez dodanih boja
  • pasterizirano i pakirano po HACCP programu osiguranja kvalitete
  • jednostavno rukovanje
  • kontrola veličine doziranja
  • visoka razina sigurnosti hrane
  • postojana kvaliteta
  • zahtjeva 60% manje prostora za skladištenje s obzirom na cijela jaja

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše sranice. Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies Više informacija »