Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi našeg proizvodnog programa, kontaktirajte nas na dolje navedene podatke, a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u što kraćem mogućem roku.

Kontakt obrazac

Davanjem osobnih podataka i slanjem upita potvrđujete da ste obaviješteni o sljedećim činjenicama:

Osobne podatke prikuplja, obrađuje i koristi društvo GOTES d.o.o. za proizvodnju i promet, sa sjedištem u Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka 133, kao voditelj obrade podataka te ih štiti kao poslovnu tajnu. Društva GOTES d.o.o. za proizvodnju i promet, sa sjedištem u Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka 133, primjenjuje organizacijske, kadrovske i tehničke mjere zaštite podataka. Osobne podatke tretirat ćemo u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka EU (2016/679) i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Vaši osobni podaci neće biti izneseni u treće zemlje koje nisu pod obvezom primjene Opće uredbe o zaštiti podataka.

Svrha obrade podataka je provođenje marketinških aktivnosti te će podaci biti pohranjeni u sustavu Društava GOTES d.o.o. za proizvodnju i promet, sa sjedištem u Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka 133, do završetka programa ili do opoziva ove suglasnosti. Pod marketinškim aktivnostima podrazumijevamo dostavu obavijesti o komercijalnim akcijama, novim proizvodima, nivelacijama cijena, korisnim informacijama, edukacijama.

U svakom trenutku imate pravo zahtijevati pristup, dopunu, izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka te ostvariti pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka kao i pravo opozvati ovu suglasnost, bez štetnih posljedica za Vas. U potonjem slučaju Vaši osobni podaci će biti obrisani i njihova će obrada prestati u najkraćem objektivno mogućem roku računajući vrijeme od primitka Vašeg pisanog zahtjeva. Također imate pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu.

Sva Vaša pitanja i zahtjeve u vezi s obradom Vaših osobnih podataka od strane GOTES d.o.o. za proizvodnju i promet, sa sjedištem u Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka 133, te ostvarivanja Vaših prava molimo dostaviti pisanim putem (preporučenom poštom) na sljedeću adresu:

GOTES d.o.o. za proizvodnju i promet, sa sjedištem u Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka 133,

ili

Službeniku za zaštitu osobnih podataka Društva  - Ivančica Sigurin, putem e-mail adrese:  

ivancica.sigurin@gotes.hr

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše sranice. Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies Više informacija »