Novosti

RECEPT: Gotes uski rezanci sa piletinom, paprikom i porilukom

Novosti

U suradnji sa portalom "Kuhanje je lako" predstavljamo novi recept "Gotes uski rezanci sa piletinom, paprikom i porilukom".

Sastojci

  • Ulje (50 ml)
  • Pileća prsa (400-500g)
  • Paprika (2 komada)
  • Poriluk (1-2 komada)
  • Mješavina začina (2 čajne žlice)
  • Sol (1 čajna žlica)
  • Crni mljeveni papar (pola čajne žlice)
  • Kurkuma (pola čajne žlice)
  • Curry (pola čajne žlice)
  • Gotes uski rezanci (400g)
  • Voda (cca 1 litra)

Priprema

  • piletinu i papriku narežite na kockice, a poriluk na kolute
  • na ulju popržite piletinu, te dodajte papriku i poriluk
  • dodajte 100 ml vode i sve pirjajte 5-10 min
  • dodajte sve začine, 1 litru vode i rezance
  • poklopite, povremeno miješajte i kuhajte dok rezanci ne omekane
  • po potrebi dodajte vode

Vrijeme pripreme: cca 30-40 min

Želimo Vam dobar tek!

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše sranice. Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies Više informacija »