Svjesni smo da uspjeh našeg poslovanja ovisi o zadovoljstvu kupaca, stoga nastojimo zadovoljiti njegove potrebe nudeći svakoga dana kvalitetne i sigurne prehrambene proizvode.
Ključno je da proizvodnja u našem proizvodnom objektu bude kontrolirana u svakom koraku, od odabira dobavljača, prijema sirovine, obrade, prerade i pakiranja proizvoda pa sve do prodaje naših proizvoda. Stalnost kvalitete i sigurnosti proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i normativnih propisa. Poboljšanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalna je obaveza uprave i svakog zaposlenika.
Zadaća i obveza uprave je osiguranje potrebnih resursa za nesmetano i nepristrano djelovanje svih zaposlenika kako bi se osigurala sigurnost svih proizvoda.
Obaveza je svih zaposlenika upoznati zahtjeve HACCP-a, te održavati dogovorenu razinu kvalitete sigurnosti proizvoda, te svojim prijedlozima i djelovanjem trajno pridonositi unapređenju i poboljšanju istih. Svaki zaposlenik je odgovoran za posao koji obavlja uz poštivanje odrednica HACCP sustava. Postupci i uvedeni sustav samo su osnova za visoku razinu sigurnosti djelovanja, trajnu i cjelovitu sigurnost proizvoda, stoga je obveza zaposlenika stalno usvajanje novih spoznaja i stalna obuka.
U tvrtci Gotes d.o.o., razvijamo visoku svijest o odgovornosti prema okolišu, a dokaz tomu je adekvatan način zbrinjavanja otpada. Cjelokupni proizvodni proces, od sirovine do gotovog proizvoda, kao i sve ostale aktivnosti, u potpunoj su sukladnosti s važećim zakonskim odredbama o zaštiti okoliša.
Cilj kojem težimo je implementacija, održavanje i kontinuirano poboljšanje sustava sigurnosti hrane sukladno normi IFS 7, te doseći razinu koja će zadovoljiti domaće tržište u pogledu kvalitete i cijene, osigurati privrženost i zadovoljstvo kupca, zaposlenika i svih zainteresiranih strana, te ostvarenim rezultatima omogućiti povećanje kapaciteta, te kreiranje novih proizvoda.