Tjestenina nadahnuta tradicijom

Sušena tjestenina

Tjestenina nadahnuta tradicijom

Linija Gotes tradicionalne domaće tjestenine s jajima još uvijek se radi po recepturi iz davnih dana: jaja, mekana konzistencija tijesta i spori proces sušenja. Kao rezultat nastaje čvrsta i ukusna tjestenina. Gotes tjestenina sadrži samo najkvalitetnije sastojke koji osiguravaju kvalitetu i prepoznatljivost na tržištu.

Proizvodni proces strogo je kontroliran kako bi se osigurala sljedivost i sigurnost hrane koju pružamo našim krajnjim kupcima. Proizvodni proces započinje prijemom sirovina od provjerenih dobavljača, koji se skladište u kontroliranim uvjetima, a zatim slijedi proces proizvodnje tjestenine u odgovarajući oblik.

Nakon formiranja, posebna pažnja posvećena je procesu sušenju tjestenine, koja se suši polagano na nižim temperaturama, te se time osigurava očuvanje hranjive vrijednosti tjestenine. Nakon sušenja slijedi pakiranje tjestenine.

Naš standardni proizvodni program sastoji se od:

  • Uskih rezanaca
  • Širokih rezanca
  • Ribane kašice
  • Krpica

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše sranice. Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies Više informacija »