Pasterizirana tekuća jaja - melanž
Jaja predstavljaju jedan od najboljih izvora visokokvalitetnih bjelančevina i niz drugih hranjivih tvari. Osim, kao izvor bjelančevina, jaja pridonose zdravlju očiju, normalnom funkcioniranju ljudskog organizma, te reguliranju tjelesne mase.
Većina naših proizvoda koristi se u prehrambenoj industriji i u ugostiteljstvu. Pasterizirana tekuća jaja pružaju Vam isti okus i karakteristike kao i cijela jaja uz uštedu vremena. U proizvodnji se koriste isključivo visoko kvalitetna jaja sa domaćih farma kako bi se osiguralo zadovoljstvo svih naših kupaca.
U procesu proizvodnje koristi se postupak pasterizacije, čime se uništava mogućnost nastanka bakterije Salmonella i ostalih eneterobakterija koje se manifestiraju simptomima u gastrointestinalnom traktu, tj. probavnom sustavu.
Naši standardni proizvodi od cijelog jaja su:
- Pasterizirana tekuća jaja- melanž smrznuti
- Pasterizirana tekuća jaja- melanž
Pasterizirani bjelanjak
Najbolji izvor bjelančevina svakako je bjelanjak jajeta. S obzirom da ne sadrži masnoće, predstavlja vrlo popularan proizvod među ljudima koji se bavi svim vrstama fizičke aktivnosti, a naročito među vježbačima.
Gotes bjelanjak moguće je primijeniti u svim vrstama prehrambene industrije (pekarska, slastičarska i sl.)
Naši standardni proizvodi od bjelanjka su:
- Pasterizirani bjelanjak- smrznuti
- Pasterizirani bjelanjak
Pasterizirani žumanjak
Iako žumanjak predstavlja dio jajeta koji ima veliki udio masnoće, tj. kolesterola, žumanjak zapravo sadrži i ostale hranjive tvari, osobito vitamine topive u mastima i esencijalnim masnim kiselinama.
Također, veoma je bitno napomenuti kako se upravo u žumanjku nalazi većina hranjivih tvari iz jajeta kao što su kalcij, željezo i fosfor.
Naši standardni proizvodi od žumanjka su:
- Pasterizirani žumanjak- slani
- Pasterizirani žumanjak
Bitne prednosti i karakteristike naših proizvoda
- izrađeno od visokokvalitetnih jaja sa domaćih farma
- postupkom pasterizacije uklanja se mogućnost pojave bakterija, što osigurava visoku razinu prehrambene sigurnosti
- bez dodanih boja
- pasterizirano i pakirano po HACCP programu osiguranja kvalitete
- jednostavno rukovanje
- kontrola veličine doziranja
- visoka razina sigurnosti hrane
- postojana kvaliteta
- zahtjeva 60% manje prostora za skladištenje s obzirom na cijela jaja